ap 2 camereAi ajuns acasă! Indiferent dacă ești o persoană dinamică, mereu plecat de acasă, sau dacă ești o persoană cu un stil de viață liniștit, te vei bucura și te vei relaxa de fiecare dată când ajungi acasă, în noul tău apartament de la Imperial Residence!
Dotat cu un spațiu foarte confortabil și călduros datorită construcției cu cărămidă dublă, viitorul tău apartament cu 2 camere așteaptă să te primească în orice moment.
Dacă ești în căutarea unui apartament primitor, cu finisaje moderne, unde să poți locui confortabil cât mai mult timp, ai găsit ce aveai nevoie!
Fie că vrei să locuiești singur sau cu o persoană dragă, indiferent de vârstă și stil de viață, apartamentul tău de la Imperial Residence îl poți numi „acasă” imediat ce te-ai stabilit aici.
Apartamentele cu două camere din cadrul Imperial Residence sunt predate la cheie, iar finisajele interioare sunt la alegerea ta, putând fi personalizate în funcție de preferințele tale. În cadrul ansamblului, accesul este privat, acesta fiind împrejmuit.
Toate apartamentele sunt dotate cu centrală termică proprie și ușă metalică la intrare.
Suprafața utilă a unui apartament cu două camere este între 46 și 66 mp, fără să socotim balconul.
Apartamente 2 camere Brasov. Contactează-ne pentru a programa o vizită împreună la viitorul tău apartament din cadrul Imperial Residence!

Vezi apartamente disponibile

TELEFON: (0040) 746.051.694

EMAIL: dynamicresidence@yahoo.com sau vanzari@dynamicresidence.ro

WEBSITE: www.dynamicresidence.ro

image_26007Promotie

Pentru plata integrala in faza de constructie, veti primi cadou mobila de bucatarie!

« Buget 1000-1500€ »