ap3Vino cu familia ta acasă!
Alege confortul unui apartament modern, călduros și spațios pentru tine și familia ta, situat într-o zonă liniștită a orașului Brașov!
Apartamentele cu trei camere din blocurile tip vilă din cadrul Imperial Residence sunt complet personalizabile. Fie că ai nevoie de o cameră în plus pentru copil sau dorești să o folosești în alt scop, vei descoperi pe cont propriu că viața într-un apartament cu trei camere la Imperial Residence poate fi confortabilă și liniștită pe termen lung.
Aici te vei bucura de finisaje moderne, la alegerea ta, în funcție de buget: 40 lei / mp gresie, 40 lei / mp faianță, 30 lei / mp parchet, 500 lei / buc uși interioare, 1800 lei obiecte sanitare (cadă, WC cu rezervor, lavoar cu oglindă și dulăpior, 2 baterii).
Toate apartamentele sunt dotate cu centrală termică proprie și ușă metalică la intrare.
Construcția blocurilor este realizată din zidărie perimetrală cu cărămidă dublă, cu vată bazaltică la mijloc, apartamentele fiind foarte călduroase și cu un confort termic ridicat, indiferent de sezon. Astfel, chiar dacă beneficiezi de un spațiu mai mare de locuit, vei avea facturi mici de încălzire și costuri de trai relativ scăzute.
Suprafața utilă a unui apartament cu trei camere din cadrul Imperial Residence este de 83 mp.
Acesta este dotat cu două holuri, o debara, o baie principală și o baie de serviciu, două dormitoare, o bucătărie, living și un balcon generos.
Apartamente noi 3 camere Brasov. Ești curios să descoperi zona unde sunt situate blocurile tip vilă din cadrul Imperial Residence? Contactează-ne să putem stabili o vizită!

Vezi apartamente disponibile

TELEFON: (0040) 746.051.694

EMAIL: dynamicresidence@yahoo.com sau vanzari@dynamicresidence.ro

WEBSITE: www.dynamicresidence.ro

image_26007Promotie

Pentru plata integrala in faza de constructie, veti primi cadou mobila de bucatarie!

« Buget 1000-1500€ »