Apartament 2 camere 73 mpStabilește-te într-un spațiu confortabil, pe gustul tău! 

Viitorul tău apartament cu 2 camere din ansamblul rezidențial Dynamic Residence îl vei numi cu drag „acasă”, odată ce te-ai stabilit aici.
În primul rând, te vei bucura de un apartament călduros, cu finisaje moderne, bine compartimentat, unde poți trăi confortabil cât mai mult timp. Apartamentele cu două camere sunt destinate atât persoanelor de orice vârstă care doresc să locuiască singure, cât și cuplurilor sau chiar familiilor mici, având încăperi echilibrate și spațiu suficient pentru a locui.
În al doilea rând, te avantajează foarte mult și zona în care te afli, fiind în apropiere de Coresi Shopping Resort dar și de stațiile mijloacelor de transport în comun.
Apartamentele cu două camere din cadrul Dynamic Residence sunt predate la cheie, iar finisajele interioare sunt la alegerea viitorilor locatari, în funcție de preferințele acestora. În plus, la achiziționarea unui apartament, beneficiezi de loc de parcare gratuit. Toate apartamentele sunt dotate cu centrală termică proprie și ușă metalică la intrare.
Suprafața utilă a unui apartament cu două camere este de 64,70 mp sau 54,38 mp.

Apartamente 2 camere Brasov. Contactează-ne pentru a programa o vizită împreună cu unul din consilierii noștri! 

VEZI APARTAMENTE CU DOUA CAMERE DISPONIBILE

TELEFON: (0040) 746.051.694

EMAIL: dynamicresidence@yahoo.com sau vanzari@dynamicresidence.ro

WEBSITE: www.dynamicresidence.ro

image_26007Promotie

Pentru plata integrala in faza de constructie, veti primi cadou mobila de bucatarie!

« Buget 1000-1500€ »