Apartament 3 camere, 96 mpEști în căutarea unui loc primitor, călduros și bine compartimentat pentru familia ta?

Apartamentele cu trei camere din complexul Dynamic Residence sunt alegerea perfect compatibilă cu persoanele care doresc spațiu suplimentar de locuit.
Fie că ai nevoie de o cameră în plus pentru copil, fie că dorești să îi oferi altă utilizare, într-un apartament cu trei camere te poți bucura de un trai îndelungat, confortabil și liniștit alături de cei dragi.
Aici te vei bucura de finisaje moderne, la alegerea ta, în funcție de buget: 50 lei / mp gresie, 50 lei / mp faianță, 50 lei / mp parchet, 500 lei / buc uși interioare, 2000 lei obiecte sanitare (cadă, WC cu rezervor, lavoar cu oglindă și dulăpior, 2 baterii).
Toate apartamentele sunt dotate cu centrală termică proprie și ușă metalică la intrare.
De asemenea, la achiziționarea unui apartament cu trei camere în cadrul Dynamic Residence, beneficiezi de loc de parcare gratuit, în curtea complexului.
Datorită construcției din zidărie perimetrală cu cărămidă dublă, cu vată bazaltică la mijloc, apartamentele sunt foarte călduroase și au un confort termic ridicat, indiferent de sezon. Astfel, vei avea facturi mai mici la încălzire pe timpul iernii, dar și o temperatură plăcută, pe timpul verii.
Suprafața utilă a unui apartament cu trei camere este de 78,96 mp.
Apartamentele cu trei camere conțin living, bucătărie, două grupuri sanitare, două holuri, două dormitoare și două balcoane.

Apartamente 3 camere Brasov. Ești curios să vezi care este priveliștea de la fereastra unui apartament din cadrul Dynamic Residence? Contactează-ne pentru a programa o vizită!

VEZI APARTAMENTELE DISPONIBILE

TELEFON: (0040) 746.051.694

EMAIL: dynamicresidence@yahoo.com sau vanzari@dynamicresidence.ro

WEBSITE: www.dynamicresidence.ro

image_26007Promotie

Pentru plata integrala in faza de constructie, veti primi cadou mobila de bucatarie!

« Buget 1000-1500€ »