Dynamic-Residence Blocuri noi in Brasov

Dynamic Residence.

Situat în cartierul Tractorul, zona cu cea mai rapidă dezvoltare din Brașov, Dynamic Residence este cel mai nou ansamblu rezidențial din Brașov. Acesta constă într-un bloc cu structură pe cadre și zidărie perimetrală din cărămidă dublă cu vată bazaltică la mijloc, care stă la baza confortului termic ridicat.

Citeste mai mult

IMPERIAL RESIDENCEEImperial Residence

Noul proiect imobiliar al dezvoltatorului Dynamic Buildinvest SRL, denumit Imperial Residence, își propune să ofere un nou tip de apartamente clienților brașoveni, în blocuri de tip vilă cu zidărie dublă și finisaje de calitate. Începe-ți o nouă viață într-un ansamblu modern și achiziționează un apartament la cheie, pe care trebuie doar să îl mobilezi!

Citeste mai mult

Contactează-ne pentru a stabili o vizită!

ELEVEN RESIDENCEEEleven Residence

Noul proiect imobiliar al dezvoltatorului Dynamic Buildinvest SRL, denumit Eleven Residence. La parterul blocului se vor face spatii comerciale, iar la etajele I si II, spatii pentru birouri. De la etajul III pana la XI sunt 49 de apartamente de 1, 2 ,3 si respectiv 4 camere. Blocul va avea doua intrari , una pentru zona comerciala si birouri iar cealalta pentru locatari. Locurile de parcare sunt subterane.

Citeste mai mult

Contactează-ne pentru a stabili o vizită!

TELEFON: (0040) 746.051.694

EMAIL: dynamicresidence@yahoo.com sau vanzari@dynamicresidence.ro

WEBSITE: www.dynamicresidence.ro

image_26007Promotie

Pentru plata integrala in faza de constructie, veti primi cadou mobila de bucatarie!

« Buget 1000-1500€ »