Despre proiect – Eleven Residence – Apartamente Tractorul Brasov

apartamente tractoru

Te așteptăm să vizitezi cel mai nou ansamblu rezidențial din Brașov, situat în zona cu cea mai rapidă dezvoltare, cartierul Tractorul.
Ansamblul include un bloc cu zidărie perimetrală din cărămidă dublă.

Structura blocului

La parterul blocului se vor face spatii comerciale, iar la etajele I si II, spatii pentru birouri. De la etajul III pana la XI sunt 49 de apartamente de 1, 2 ,3 si respectiv 4 camere. Blocul va avea doua intrari , una pentru zona comerciala si birouri iar cealalta pentru locatari. Locurile de parcare sunt subterane. Blocul se construieste cu structura pe cadre si zidaria perimetrala este dubla si izolare cu vata bazaltica intre cele doua zidarii (vezi descrierea la imperial si dynamic. Se merge pe aceleasi caracteristici).

Materiale folosite în cadrul construcției:

FIER (producție România) // BETON (produs de SUT-ICIM) // CARAMIDA DUBLA (producător Porotherm) // VATA BAZALTICA (producători Issover și Knauff)
Termopane cu 5 camere, șape și tencuieli mecanizate (producător Salamander)

blocuri noi brasov Pentru sporirea confortului, blocul este dotat cu lift care poate să coboare și la demisol.
Regim de înălțime: D+P+5E+6R
La predare, blocul va fi racordat la toate utilitățile (gaz, apă, curent, canalizare, internet și televiziune prin cablu). Acesta va fi împrejmuit cu gard iar accesul va fi privat.

Localizare

Ansamblul rezidențial Eleven Residence este situat pe Str. 13 Decembrie, langa Coresi Mall (la 50m) .
Datorită poziției sale, ansamblul are acces rapid la liniile de autobuze 7, 8 și 23. Drumul până în centrul orașului, cu mașina, este de aproximativ 10 minute.

Pentru mai multe detalii despre proiect, te invităm să urmărești galeria foto sau să ne contactezi folosind informațiile de mai jos! Apartamente Tractorul Brasov

TELEFON: (0040) 746.051.694

EMAIL: dynamicresidence@yahoo.com sau vanzari@dynamicresidence.ro

WEBSITE: www.dynamicresidence.ro

image_26007Promotie

Pentru plata integrala in faza de constructie, veti primi cadou mobila de bucatarie!

« Buget 1000-1500€ »