Despre proiect – Imperial Residence – Vanzare apartamente Brasov

Cauți un nou tip de locuință în Brașov? Vrei să te stabilești într-o zonă rezidențială liniștită, la distanță scurtă de mers cu mașina de centrul orașului? Vino la Imperial Residence!

ranB_16112015 Situat în apropiere de Complexul Paradisul Acvatic, la ieșirea din Brașov spre Feldioara, ansamblul va include 7 blocuri tip vilă cu mansardă, având câte 18 apartamente tip studio și cu 2 respectiv 3 camere.
 În prezent, construcția a doua din cele 7 blocuri a fost finalizată. Zidăria este perimetrală din cărămidă dublă, oferind un confort termic ridicat. Spațiul unui apartament este complet personalizabil, acesta predându-se la cheie

Structura construcției

Blocurile din cadrul ansamblului Imperial Residence au structură pe cadre, din zidărie perimetrală cu cărămidă dublă, având vată bazaltică la mijloc. De aceea, locatarii acestora vor avea parte de o foarte bună izolare termică și fonică, având costuri reduse cu încălzirea, chiar și pe timpul anotimpului friguros.

În construcția blocurilor sunt utilizate următoarele materiale:

Fier (producție România)
Beton (produs de SUT-ICIM)
Cărămidă dublă (producător Porotherm)
ranC_16112015 Vată bazaltică (producători Issover și Knauff)
Termopane cu 5 camere, șape și tencuieli mecanizate (producător Salamander)

Apartamentele sunt spațioase, moderne și bine structurate, astfel încât vei avea parte de confort indiferent de dimensiunea acestuia. Blocurile au un design deosebit, atât la interior cât și la exterior, utilizându-se finisaje de înaltă calitate.
La predare, blocul va fi racordat la toate utilitățile (gaz, apă, curent, canalizare, internet și televiziune prin cablu). Acesta va fi împrejmuit cu gard iar accesul va fi privat.

Localizare

Ansamblul rezidențial Imperial Residence este situat pe str. Ștefan Baciu, la scurtă distanță de Complexul Paradisul Acvatic și la distanță scurtă de mers cu mașina de centrul istoric al Brașovului.
Datorită poziției sale, ansamblul are acces rapid la liniile de transport în comun și este situat într-o zonă liniștită, care oferă intimitate și este modernă.
Pentru mai multe detalii, te invităm să urmărești galeria foto sau să ne contactezi folosind informațiile din subsolul paginii!

Studio Apartamente cu doua camere Apartamente cu trei camere

TELEFON: (0040) 746.051.694

EMAIL: dynamicresidence@yahoo.com sau vanzari@dynamicresidence.ro

WEBSITE: www.dynamicresidence.ro

image_26007Promotie

Pentru plata integrala in faza de constructie, veti primi cadou mobila de bucatarie!

« Buget 1000-1500€ »