Despre Noi

Apartamente noi Coresi Brasov

Prin amplasare, prin facilitatile oferite, prin calitatea materialelor si a executiei, proiectul Dynamic Residence 2 vrea sa depaseasca asteptarile clientilor si sa fie un camin modern la standarde europene.

Proiectul se dezvolta in cartierul Tractorul, cea mai noua si mai cautata zona rezidentiala din Brasov. Construit cu responsabilitate fata de mediul inconjurator, Dynamic Residence 2 isi propune sa fie o oaza de liniste si confort in vecinatatea Centrului Comercial Coresi.

Totul este gandit in cele mai mici amanunte pentru a crea un echilibru intre eleganta, confort, siguranta si pret.

Arhitectura eleganta, apartamentele spatioase cu compartimentari destinate eficientizarii spatiului, suprafetele vitrate generoase, terasele spatioase si cei 3000 de metri patrati de parcuri, gradini verzi si loc de joaca pentru copii sunt atuurile unui stil de viata urban.

De ce sa alegi Dynamic Residence 2

Intelegem cat de importanta este decizia achizitionarii unei locuinte. Pentru ca avem clienti care vor sa faca o investitie sigura, propunem mai multe tipuri de apartamente tip studio, cu doua sau trei camere. Te vom surprinde cu compartimentari inedite, cu spatii deschise, cu terase generoase si multa lumina naturala.

Aducem inovatia in fiecare locuinta. Apartamentele din ansamblu beneficiaza de un sistem modern de ventilare cu recuperare de caldura, unic in Brasov. Va puteti bucura de un aer curat, purificat si de o imbunatatire a calitatii vietii.

Blocurile cu structura pe cadre, zidarie perimetrala din caramida si izolatie cu vata bazaltica vor beneficia de o eficienta termica ridicata si temperaturi constante indiferent de anotimp.

Nevoile clientilor  au fost puse in centrul atentiei si s-au proiectat locuinte care pot fi personalizate atat la interior cat si la exterior. Apartamentele noi gandite de arhitectii Dynamic Residence 2 ii permit viitorului proprietar sa creeze spatii cu stil si personalitate.

Experienta si credibilitate

Dynamic Buildinvest  este un nume cunoscut in randul dezvoltatorilor imobiliari brasoveni. Credibilitatea castigata prin proiecte imobiliare finalizate si vandute integral sau partial (Imperial 1, Dynamic Residence 1) sau prin proiecte in curs de finalizare (Eleven) a condus catre dezvoltarea noilor blocuri de apartamente Dynamic Residence 2.

S-au realizat constructii de calitate superioara, s-au oferit locuinte noi cu facilitati premium care au devenit caminul mult visat, care au transmis sentimentul unic de “acasa”.

Cu un plan de afaceri bine structurat, cu o executie pe etape bine pusa la punct si cu echipe de constructori formate din profesionisti, termenele pot fi respectate.

Dynamic Residence 2 continua traditia dezvoltatorului imobiliar de a fi aproape de clienti prin proiecte rezidentiale de calitate, prin construirea de ansambluri de locuite care sa garanteze o excelenta calitate a vietii.

Proiectul poate fi vazut in orice etapa a constructiei. Transparenta si corespondenta cu clientii sau potentialii clienti sunt esentiale, sunt bazele pentru o relatie sanatoasa, de incredere si cu beneficii de ambele parti.

Pana la predarea la cheie a proiectului va invitam sa fiti alaturi de noi si sa urmariti cum visele prind contur, se materializeaza si devin “acasa”.

Predare la cheie in 2021 si 2023.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.