Despre Noi

Apartamente noi Coresi Brașov

Prin amplasare, prin facilitățile oferite, prin calitatea materialelor și a execuției, proiectul Dynamic Residence 2 vrea să depășească așteptările clienților și să fie un cămin modern la standarde europene.

Proiectul se dezvoltă în cartierul Tractorul, cea mai nouă și mai căutată zonă rezidențială din Brașov. Construit cu responsabilitate față de mediul înconjurător, Dynamic Residence 2 își propune să fie o oază de liniște și confort în vecinatatea Centrului Comercial Coresi.

Totul este gândit în cele mai mici amănunte pentru a crea un echilibru între eleganță, confort, siguranță și preț.

Arhitectura elegantă, apartamentele spațioase cu compartimentări destinate eficientizării spațiului, suprafețele vitrate generoase, terasele spațioase și cei 3.000 de metri pătrați de parcuri, grădini verzi și loc de joacă pentru copii sunt atuurile unui stil de viață urban.

De ce să alegi Dynamic Residence 2?

Înțelegem cât de importantă este decizia achiziționării unei locuințe. Pentru că avem clienți care vor să facă o investiție sigură, propunem mai multe tipuri de apartamente tip studio, cu două sau trei camere. Te vom surprinde cu compartimentări inedite, cu spații deschise, cu terase generoase și multă lumină naturală.

Aducem inovația în fiecare locuință. Apartamentele din ansamblu beneficiază de un sistem modern de ventilare cu recuperare de caldură, unic în Brașov dar și de încălzire în pardoseală inclusă în preț. Astfel vă puteți bucura de un aer curat, purificat și de o îmbunatățire a calității vieții.

Blocurile cu structură pe cadre, zidărie perimetrală din cărămidă și izolație cu vată bazaltică vor beneficia de o eficiență termică ridicată și temperaturi constante indiferent de anotimp.

Nevoile clienților au fost puse în centrul atenției și s-au proiectat locuințe care pot fi personalizate atât la interior cât și la exterior. Apartamentele noi gândite de arhitecții Dynamic Residence 2 îi permit viitorului proprietar să creeze spații cu stil și personalitate.

Experiență și credibilitate

Dynamic Buildinvest  este un nume cunoscut în rândul dezvoltatorilor imobiliari brașoveni. Credibilitatea câștigată prin proiectele imobiliare finalizate și vândute integral  (Imperial 1, Dynamic Residence 1) sau prin proiecte în curs de finalizare (Eleven) a condus către dezvoltarea noilor blocuri de apartamente Dynamic Residence 2.

S-au realizat construcții de calitate superioară, s-au oferit locuințe noi cu facilități premium care au devenit căminul mult visat, care au transmis sentimentul unic de “acasă”.

Dynamic Residence 2 continuă tradiția dezvoltatorului imobiliar de a fi aproape de clienți prin proiecte rezidențiale de calitate, prin construirea de ansambluri de locuițe care să garanteze o excelentă calitate a vieții.

Proiectul poate fi văzut în orice etapă a construcției. Transparența și corespondența cu clienții sau potențialii clienți sunt esențiale pentru o relație de încredere și cu beneficii de ambele părți.

Până la predarea la cheie a proiectului vă invităm să fiți alături de noi și să urmăriți cum visele prind contur, se materializează și devin “acasă”.

Predare la cheie în 2021 și 2023.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.